HULP NODIG BIJ INVULLEN BELASTINGAANGIFTE 2017 IN AALBURG?

 • BELASTINGAANGIFTE 2017 IN AALBURG

  Heeft u een aangiftebrief inkomstenbelasting 2017 van de Belastingdienst ontvangen en komt u er niet uit bij het invullen van de belastingaangifte? Ostraka belastingadviseurs is gespecialiseerd in de inkomstenbelasting. Als particulier bent u bij ons aan het juiste adres voor hulp bij het invullen van uw belastingaangifte 2017.

  Goede hulp bij het invullen van uw belastingaangifte is belangrijk. Bij nieuwe klanten zien wij vaak dat in het verleden te veel inkomstenbelasting is betaald, omdat zij onvoldoende bekend waren met alle mogelijkheden van de belastingregelgeving. Belasting betalen vindt niemand leuk, maar ten onrechte te veel belasting betalen is pas echt vervelend. Met deskundige hulp bij het invullen van uw belastingaangifte kunt u vaak geld besparen.


  BELASTINGAANGIFTE INDIENEN VOOR 1 MEI 2018

  Normaal moet u belastingaangifte doen voor 1 april. Dit jaar hoeft u de aangifte inkomstenbelasting echter pas voor 1 mei 2018 in te dienen bij de Belastingdienst. Als u een aangiftebrief inkomstenbelasting 2017 heeft ontvangen moet u altijd aangifte doen, ook als u geen belasting hoeft te betalen of als u denkt geen belasting te kunnen terugkrijgen.


  ONS WERKGEBIED IN GEMEENTE AALBURG

  Ostraka belastingadviseurs is gevestigd in Giessen, dus vlak bij u in de buurt. Woont u in de plaatsen Babyloniënbroek, Drongelen, Eethen, Genderen, Meeuwen, Veen of Wijk en Aalburg dan bezoeken wij u aan huis voor de aangifte inkomstenbelasting, zonder hiervoor reiskosten of reistijd in rekening te brengen.

  Woont u niet in Babyloniënbroek, Drongelen, Eethen, Genderen, Meeuwen, Veen of Wijk en Aalburg? Bent u wel op zoek naar hulp bij de belastingaangifte, kijk dan verder naar de algemene informatie op onze website, of bezoek de specifieke webpagina's voor gemeente Woudrichem of gemeente Werkendam.


 • AFSPRAAK MAKEN VOOR UW BELASTINGAANGIFTE

  Woont u in gemeente Aalburg en wilt u hulp bij het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting 2017? Neem dan contact op met Ostraka belastingadviseurs voor het maken van een afspraak. Bel ons via 0183-76 05 22, stuur een e-mail naar info@ostraka.nl of stuur ons een bericht via ons contactformulier. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor in de avonduren of op zaterdag.

  In gemeente Aalburg verzorgen wij de belastingaangifte bij u thuis. U hoeft dus niet met vertrouwelijke documenten over straat. Bovendien heeft u dan alle stukken bij de hand en kan de belastingaangifte in een keer worden afgehandeld.


  ONZE TARIEVEN VOOR DE BELASTINGAANGIFTE

  Voor het verzorgen van de belastingaangifte 2017 hanteren wij in beginsel het principe: uurtarief maal het aantal vooraf geschatte uren. Binnen gemeente Aalburg hanteren wij daarbij de volgende uitgangspunten:

  • uurtarief belastingaangifte voor particulieren (inclusief BTW): € 90;
  • reistijd: gratis;
  • reiskosten: gratis.

  Voor nieuwe klanten kunnen wij een aanbod op maat doen. Wij moeten dan echter vooraf inzicht hebben in uw persoonlijke situatie en de complexiteit van uw belastingaangifte. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

  Het uurtarief van Ostraka belastingadviseurs is niet het allergoedkoopste in gemeente Aalburg. Wij bieden u echter een persoonlijke aanpak die optimaal is toegesneden op uw situatie. Hierbij kijken wij verder dan de belastingaangifte 2017 zelf en wij wijzen u op veranderingen in regelgeving die voor u relevant kunnen zijn. Als wij verbeterpunten zien voor het volgende belastingjaar, dan brengen wij dit bij u onder de aandacht.

  , datum .

  24-02-2018.


 • Ostraka belastingadviseurs BV
 • 0183-76 05 22
 • info@ostraka.nl
 • Postbus 44
 • 4284 ZG
 • RIJSWIJK N‑Br.