HULP NODIG BIJ INVULLING VAN UW BELASTINGAANGIFTE 2022 IN ALTENA?

 • BELASTINGAANGIFTE 2022 IN GEMEENTE ALTENA

  Heeft u een aangiftebrief inkomstenbelasting 2022 van de Belastingdienst ontvangen en komt u er niet uit bij het invullen van de belastingaangifte? Ostraka belastingadviseurs is gespecialiseerd in de inkomstenbelasting. Als particulier bent u bij ons aan het juiste adres voor deskundige hulp bij het invullen van uw belastingaangifte 2022. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor het aanvragen of wijzigen van uw toeslagen.

  Goede hulp bij het invullen van uw belastingaangifte is belangrijk. Bij nieuwe klanten zien wij vaak dat in het verleden te veel inkomstenbelasting is betaald, omdat zij onvoldoende bekend waren met alle mogelijkheden van de belastingregelgeving. Belasting betalen vindt niemand leuk, maar ten onrechte te veel belasting betalen is pas echt vervelend. Met deskundige hulp bij het invullen van uw belastingaangifte kunt u vaak geld besparen.


  BELASTINGAANGIFTE INDIENEN VOOR 1 MEI 2023

  Vroeger moest de aangifte worden gedaan voor 1 april. De laatste jaren hoeft u de aangifte inkomstenbelasting pas voor 1 mei in te dienen bij de Belastingdienst. Als u een aangiftebrief inkomstenbelasting 2022 heeft ontvangen moet u altijd aangifte doen, ook als u geen belasting hoeft te betalen of als u denkt geen belasting te kunnen terugkrijgen.


  ONS WERKGEBIED IN GEMEENTE ALTENA

  Ostraka belastingadviseurs is gevestigd in Giessen, dus vlak bij u in de buurt. Woont u in de gemeente Altena dan bezoeken wij u aan huis voor uw aangifte inkomstenbelasting, zonder hiervoor reiskosten of reistijd in rekening te brengen.

  Woont u buiten gemeente Altena en bent u op zoek naar hulp bij uw belastingaangifte 2022, kijk dan verder naar de algemene informatie op onze website.


 • AFSPRAAK MAKEN VOOR UW BELASTINGAANGIFTE

  Woont u in gemeente Altena en wilt u hulp bij het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting 2022? Neem dan contact op met Ostraka belastingadviseurs voor het maken van een afspraak. Bel ons via 0183-76 05 22, stuur een e-mail naar info@ostraka.nl of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

  Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor in de avonduren of op zaterdag.

  In gemeente Altena verzorgen wij de belastingaangifte bij u thuis. U hoeft dus niet met vertrouwelijke documenten over straat. Bovendien heeft u dan alle stukken bij de hand en kan de belastingaangifte in een keer worden afgehandeld.


  ONZE TARIEVEN VOOR DE BELASTINGAANGIFTE

  Voor het verzorgen van de belastingaangifte 2022 werken wij in beginsel met het principe: uurtarief maal het aantal vooraf geschatte uren. Binnen gemeente Altena gebruiken wij daarbij de volgende uitgangspunten:

  • uurtarief belastingaangifte voor particulieren (inclusief BTW): € 100;
  • reistijd: gratis;
  • reiskosten: gratis.

  Voor nieuwe klanten kunnen wij een aanbod op maat doen. Wij moeten dan wel vooraf inzicht hebben in uw persoonlijke situatie en de complexiteit van uw belastingaangifte. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

  Het uurtarief van Ostraka belastingadviseurs is niet het allergoedkoopste in gemeente Altena. Wij bieden u echter een persoonlijke aanpak die optimaal is toegesneden op uw situatie. Hierbij kijken wij verder dan de belastingaangifte 2022 zelf en wij wijzen u op veranderingen in regelgeving die voor u belangrijk kunnen zijn. Als wij verbeterpunten zien voor het volgende belastingjaar, dan brengen wij dit bij u onder de aandacht.

  , datum .

  14-2-2023.


 • Ostraka belastingadviseurs BV
 • 0183-76 05 22
 • info@ostraka.nl
 • Postbus 44
 • 4284 ZG
 • RIJSWIJK N‑Br.