Dienstverlening voor Particulieren

 • ONZE DIENSTEN VOOR PARTICULIEREN

  Voortdurend veranderen de belastingregels en bijbehorende rechterlijke uitspraken. Hoe kunt u dat het beste toepassen in uw situatie? En hoe zorgt u ervoor dat u niet te veel belasting betaalt? Belastingregels en de bijbehorende rechterlijke uitspraken vertalen wij naar een passend advies voor uw specifieke situatie.

  Wij doen dit onder andere bij verzorging van uw belastingaangifte en bij controle van uw belastingaanslagen en beschikkingen. Daarnaast beoordelen wij uw juridische positie en staan wij u bij in een belastinggeschil met de Belastingdienst, de gemeente, het waterschap of het belastingsamenwerkingsverband. Wij behartigen uw belangen graag.

  Ostraka belastingadviseurs biedt voor particulieren verschillende diensten aan op het gebied van rijksbelastingen, lokale belastingen en de Wet WOZ.


  Rijksbelastingen

  Voor de inkomstenbelasting, schenkbelasting en erfbelasting kan Ostraka belastingadviseurs voor u de belastingaangifte verzorgen en u adviseren over besparingsmogelijkheden.

  Is de Belastingdienst bij de aanslag afgeweken van uw aangifte en bent u het niet eens met de aanslag? Dan kunt u bij ons terecht voor het opstellen van een bezwaarschrift.

  Heeft u een bezwaarschrift bij de Belastingdienst ingediend en dat bezwaar is afgewezen? Wij kunnen uw kansen bij de belastingrechter in beeld brengen en voor u de beroepsprocedure voeren.


  Lokale belastingen en Wet WOZ

  Voor de WOZ-beschikking en de belastingen van de gemeente of het waterschap hoeft u over het algemeen geen aangifte te doen. De WOZ-beschikking en de belastingaanslagen worden opgelegd op basis van de bij de gemeente, het waterschap of het belastingsamenwerkingsverband aanwezige gegevens. Van belang is dat wordt gecontroleerd of deze gegevens juist zijn.

  Twijfelt u aan de juistheid van de WOZ-beschikking of een belastingaanslag van de gemeente, het waterschap of het belastingsamenwerkingsverband? Ostraka belastingadviseurs kan de WOZ-beschikking of de belastingaanslag voor u beoordelen en eventueel een bezwaarschrift indienen.

  Heeft u een bezwaarschrift bij de gemeente, het waterschap of het belastingsamenwerkingsverband ingediend en is dat bezwaar afgewezen? Wij kunnen uw kansen bij een rechter in beeld brengen en voor u de beroepsprocedure voeren.


 • SPECIALISMEN VAN OSTRAKA BELASTINGADVISEURS

  Ten behoeve van dienstverlening aan particulieren heeft Ostraka belastingadviseurs zich gespecialiseerd in de vakgebieden:


  MEER WETEN? VRAAG HET ONS

  Bent u op zoek naar op maat gesneden belastingadvies? Wilt u hulp bij het indienen van een aangifte? Heeft u een (mogelijk) belastinggeschil (bezwaar of beroep) met de Belastingdienst, de gemeente, het waterschap of het belastingsamenwerkingsverband?

  Wij kunnen u daarbij van dienst zijn. Uw wensen staan daarbij voorop en wij zijn gedreven om passend maatwerk te leveren. Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met ons.


  , , laatst gewijzigd 22-03-2019.

 • Ostraka belastingadviseurs BV
 • 0183-76 05 22
 • info@ostraka.nl
 • Postbus 44
 • 4284 ZG
 • RIJSWIJK N‑Br.