WAT WIJ AAN U IN REKENING BRENGEN

 • TARIEF

  Arbeidskosten op basis van vooraf geraamde uren

  Ostraka belastingadviseurs biedt haar diensten in beginsel aan volgens het principe: uurtarief x het aantal vooraf ingeschatte uren. Daarbij hanteren wij deze uitgangspunten:

  • eerste gesprek (ongeacht de duur): gratis;
  • korte telefoongesprekken: gratis;
  • pro-forma bezwaar- of beroepschrift: gratis;
  • uurtarief belastingaangifte: € 100;
  • uurtarief belastingadvies, bezwaar of beroep: € 125;
  • uurtarief spoedzaken: € 175.

  Voor particulieren zijn deze tarieven inclusief BTW. Voor ondernemers zijn deze tarieven exclusief BTW.

  Andere afspraken zijn soms mogelijk, afhankelijk van de aard en omvang van de opdracht. Als u contact met ons opneemt voor een vrijblijvende kennismaking, zullen wij daarna een voorstel doen dat past bij uw specifieke situatie.


  Reiskosten

  In beginsel werken wij regionaal in het grensgebied van de provincies Noord-Brabant, Gelderland en Zuid-Holland. Het betreft voornamelijk de gemeenten: Altena, Dordrecht, Drimmelen, Geertruidenberg, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Heusden, Lingewaal, Molenlanden, Maasdriel, Papendrecht, Sliedrecht, Waalwijk en Zaltbommel.

  Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact met klanten te hebben waarbij de kosten geen belemmering behoren te zijn. Daarom bezoeken wij u binnen deze gemeenten zonder dat kilometerkosten en reistijd worden gefactureerd. Er worden wel kilometerkosten en reistijd gefactureerd als bezoek aan een overheidsinstantie (bijvoorbeeld ten behoeve van een hoorzitting of raadpleging van stukken) of een rechterlijke instantie nodig is in verband met uw zaak.

  Wij verrichten ook werkzaamheden buiten deze gemeenten. Dan factureren wij wel kilometerkosten ad € 0,30 (exclusief BTW) en reistijd naar een tarief van € 50 (exclusief BTW) per uur.


  Overige onkosten

  Eventuele overige onkosten die wij ten behoeve van u maken, bijvoorbeeld griffierechten bij een rechterlijke instantie, worden door Ostraka belastingadviseurs aan u doorberekend. Zie verder onze Algemene voorwaarden.


 • RESULTAATAFHANKELIJK TARIEF

  In sommige belastingzaken is het mogelijk om te werken tegen een lager uurtarief in combinatie met een bonus bij een succesvolle afronding. Neem contact op met Ostraka belastingadviseurs voor de mogelijkheden.


  NO CURE NO PAY

  Omdat het financiële belang van een bepaalde belastingzaak voor u te klein kan zijn om een belastingadviseur tegen uurtarief in te huren, doen wij ook aanbiedingen op basis van no cure no pay.

  Het door u te betalen bedrag wordt daarbij (gedeeltelijk) bepaald op een percentage van uw daadwerkelijke belastingbesparing.

  In dat geval ontvangt u van ons de rekening met het afgesproken percentage pas nadat door u de belastingbesparing is gerealiseerd. Op deze wijze loopt u geen financieel risico bij het inschakelen van Ostraka belastingadviseurs.

  Neem contact op met ons voor een vrijblijvende kennismaking.


  GRATIS QUICKSCAN

  Ook als u geen concrete vraag of probleem heeft, kan het mogelijk voor u wel interessant zijn om Ostraka belastingadviseurs in te schakelen. Om kennis te maken met onze diensten bieden wij betreffende een aantal onderwerpen een gratis QuickScan aan.

  Bij een QuickScan nemen wij een bepaald onderwerp of bepaalde zaak eerst kosteloos onder de loep.

  Indien wij besparingsmogelijkheden vinden, worden die met u besproken waarna er afspraken kunnen worden gemaakt over het daadwerkelijk realiseren van die besparingsmogelijkheden en het tarief dat wij daarvoor in rekening zullen brengen.

  Neem contact op met ons voor de mogelijkheden voor een gratis QuickScan.

  , datum .

  2-5-2022


 • Ostraka belastingadviseurs BV
 • 0183-76 05 22
 • info@ostraka.nl
 • Postbus 44
 • 4284 ZG
 • RIJSWIJK N‑Br.