BELASTINGAANGIFTE 2022 LATEN INVULLEN IN WERKENDAM?

 • AANGIFTE INKOMSTEN­BELASTING 2022 IN WERKENDAM

  Heeft u een aangiftebrief 2022 inkomsten­belasting van de Belastingdienst ontvangen en komt u er zelf niet uit bij het invullen van de belastingaangifte of denkt u dat u misschien belastingvoordeel laat liggen? Particulieren kunnen gebruik maken van de kennis en vaardigheden van Ostraka belastingadviseurs. Wij zijn gespecialiseerd in de inkomstenbelasting voor particulieren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundige hulp bij het invullen van uw belastingaangifte 2022. Het invullen van de aangifte inkomstenbelasting nemen wij u graag uit handen.

  Goede hulp bij het invullen van uw belasting­aangifte is belangrijk. Hoeveel belasting u precies terugkrijgt of moet betalen is afhankelijk van uw persoonlijke situatie, welke regels er voor u gelden en welke fiscale mogelijkheden u kunt gebruiken. Bij nieuwe klanten zien wij regelmatig dat in de afgelopen jaren te veel inkomstenbelasting werd betaald, omdat zij niet voldoende bekend waren met de mogelijkheden van de belastingregelgeving. Als u de belastingaangifte door ons laat invullen dan kan vaak belasting worden bespaard.


  BELASTINGAANGIFTE INDIENEN VOOR 1 MEI 2023

  Als u een aangiftebrief inkomstenbelasting 2022 heeft ontvangen, dan moet u altijd aangifte doen. Dit bent u dan wettelijk verplicht, ook als u geen belasting hoeft te betalen of zelfs als u denkt geen belasting terug te kunnen krijgen.

  In het verleden moest de aangifte inkomstenbelasting worden gedaan voor 1 april. De belasting­aangifte hoeft dit jaar pas voor 1 mei 2023 te worden ingediend bij de Belastingdienst. Wij zorgen dat uw aangifte inkomstenbelasting correct en op tijd wordt ingediend bij de Belastingdienst.


  WOONACHTIG IN EEN ANDERE PLAATS DAN WERKENDAM?

  Als u niet woont in Werkendam, kijk dan verder op de belastingaangifte-pagina's voor Woudrichem of gemeente Altena. In andere gevallen verwijzen wij u naar de algemene informatie op onze pagina belastingaangifte inkomstenbelasting.


 • AFSPRAAK MAKEN VOOR UW AANGIFTE INKOMSTENBELASTING

  Wilt u als particulier uw aangifte inkomstenbelasting 2022 door een deskundige laten verzorgen? Wij staan voor u klaar. Neem direct contact met ons op per e-mail (info@ostraka.nl) of via ons contactformulier, of bel 0183-760 522 om een afspraak in te plannen. Een afspraak in de avonduren of op zaterdag is ook mogelijk.

  Wij verzorgen de aangifte inkomstenbelasting bij u aan huis. U heeft dan alle stukken bij de hand en u hoeft niet over straat met vertrouwelijke documenten. Een aantal dagen voor de afspraak sturen wij per e-mail u een overzicht dat u helpt vooraf de gegevens te verzamelen die in uw geval nodig zijn voor de aangifte inkomstenbelasting 2022. Uw belastingaangifte kan dan snel op orde worden gemaakt en direct worden ingediend bij de Belastingdienst.


  ONZE TARIEVEN VOOR DE BELASTINGAANGIFTE

  De aangifte inkomstenbelasting 2022 verzorgen wij in beginsel op basis van het principe: uurtarief maal de vooraf geschatte tijdsbesteding. In Werkendam hanteren wij als uitgangspunten:

  • tarief belastingaangifte voor particulieren per uur: € 100 (inclusief BTW);
  • reiskosten: gratis;
  • reistijd: gratis.

  Omdat de belastingaangifte voor iedereen persoonlijk is, verschilt de hoeveelheid werk per aangifte. Nieuwe klanten geven wij een aanbod op maat nadat wij een beeld hebben van uw persoonlijke situatie en de complexiteit van uw belastingaangifte. Neem contact op met ons voor het bespreken van de mogelijkheden.


  VOORLOPIGE AANSLAG / TERUGGAAF 2023

  Aan het begin van het belastingjaar kunt u van de Belastingdienst een voorlopige aanslag ontvangen met een te betalen bedrag. Dit is door de Belastingdienst vastgesteld op basis van uw aangiftegegevens van de afgelopen jaren.

  Als u grote aftrekposten heeft, bijvoorbeeld hypotheekrente in verband met de eigen woning, dan heeft u vaak recht op een belastingteruggave. Aftrekposten kunt u opgeven na afloop van het jaar bij uw belasting­aangifte, maar u kunt ook een voorlopige teruggaaf aanvragen. In plaats van een eenmalige teruggave achteraf, ontvangt u dan al in de loop van het jaar een maandelijkse teruggaaf.

  Voor hulp bij het regelen van uw voorlopige aanslag of voorlopige teruggaaf kunt u bij ons terecht. Als dit kan worden gecombineerd met uw aangifte inkomstenbelasting 2022, dan regelen wij uw voorlopige aanslag of voorlopige teruggaaf 2023 voor een sterk gereduceerd tarief.

  , datum .

  20-2-2023.


 • Ostraka belastingadviseurs BV
 • 0183-76 05 22
 • info@ostraka.nl
 • Postbus 44
 • 4284 ZG
 • RIJSWIJK N‑Br.