INVULLEN AANGIFTE INKOMSTENBELASTING 2022 IN WOUDRICHEM?

 • BELASTINGAANGIFTE 2022 IN WOUDRICHEM

  Woont u in Woudrichem en heeft u hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte 2022? Als particulier bent u bij Ostraka belastingadviseurs daarvoor aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de inkomstenbelasting en helpen u graag bij uw aangifte inkomstenbelasting 2022. Wij bieden deskundige hulp bij het invullen van uw belastingaangifte of verzorgen de aangifte geheel voor u, zodat u zeker bent van een juiste aangifte.

  Het juist invullen van uw aangifte inkomstenbelasting is belangrijk. Belasting betalen vindt niemand leuk, maar ten onrechte te veel betalen is pas echt vervelend. Vaak zien wij bij nieuwe klanten dat in het verleden te veel inkomstenbelasting is betaald, omdat zij onbekend waren met alle mogelijkheden van de belastingwet- en regelgeving. Goede hulp bij het invullen van uw belastingaangifte bespaart vaak geld.


  BETAAL NIET TE VEEL BELASTING

  Belastingregelgeving verandert regelmatig waardoor het niet voor iedereen makkelijk is om op de hoogte te blijven van alle relevante veranderingen. Hoe kunt u besparen op uw belastingen en profiteren van nieuwe mogelijkheden? Wij zijn daarvan op de hoogte en wij zorgen bij het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting 2022 dat u niet meer belasting betaalt dan nodig is.


  BELASTINGAANGIFTE 2022 INDIENEN VOOR 1 MEI 2023

  Als u van de Belastingdienst een aangiftebrief inkomstenbelasting 2022 ontvangt, dan moet u uiterlijk 30 april 2023 de belastingaangifte indienen bij de Belastingdienst. Dit geldt ook als u geen belasting hoeft te betalen of als u denkt geen belasting terug te kunnen krijgen. Als u de aangifte niet (op tijd) doet, dan kunt u een boete krijgen.

  Heeft u geen aangiftebrief ontvangen van de Belastingdienst? Dan is het toch interessant om te kijken of u in aanmerking komt voor een belastingteruggave. Als u nog belasting moet betalen en het bedrag is hoger dan € 48 dan moet u de Belastingdienst vragen om een aangiftebrief.


  BELASTINGWIJZIGINGEN 2022

  Een overzicht van de voor particulieren belangrijkste belastingwijzigingen ten opzichte van 2021 leest u hier.


  AFSPRAAK MAKEN VOOR UW BELASTINGAANGIFTE

  Wilt u als particulier uw belastingaangifte 2022 door Ostraka belastingadviseurs laten verzorgen? Neem dan per telefoon (0183-76 05 22), per e-mail (info@ostraka.nl) of via ons contactformulier contact op met ons voor het maken van een afspraak.

  Na 1 maart 2023 verzorgen wij de belastingaangifte op afspraak bij u aan huis. Dit heeft als voordeel dat u dan alle stukken bij de hand heeft en u niet met vertrouwelijke documenten over straat hoeft.

  Het is mogelijk om een afspraak te maken voor aangiftehulp op een door u gewenst tijdstip overdag, in de avonduren of op zaterdag.

  Na het maken van een afspraak ontvangt u van ons een checklist met een overzicht van de stukken die nodig zijn voor het verzorgen van uw belastingaangifte.

 • TARIEF AANGIFTE INKOMSTENBELASTING

  Wij bieden professionele belastinghulp tegen een betaalbaar tarief. Het verzorgen van de belastingaangifte 2022 doen wij in beginsel op basis van het principe: uurtarief maal maximaal de vooraf ingeschatte tijdsbesteding. Daarbij gebruiken wij in Woudrichem de volgende uitgangspunten:

  • uurtarief belastingaangifte voor particulieren (inclusief BTW): € 100;
  • reistijd: gratis;
  • reiskosten: gratis.

  Woont u in Woudrichem en wilt u zich bij ons aanmelden als nieuwe klant voor het verzorgen van de belastingaangifte? Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor het bespreken van de mogelijkheden. Als wij inzicht hebben in uw persoonlijke situatie en de complexiteit van uw belastingaangifte, dan kunnen wij u een passend aanbod doen.

  Wij bieden u een persoonlijke aanpak die optimaal op uw situatie is toegesneden. Daarbij kijken wij verder dan de aangifte inkomstenbelasting 2022 alleen. Als dat van toepassing is dan wijzen wij u ook op veranderingen in regelgeving en dragen wij verbeterpunten aan voor volgend jaar. Goede hulp bij de belastingaangifte verdient zich snel terug!


  NAZORG BELASTINGSERVICE

  Ook als u na de aangifte vragen heeft zijn wij u van dienst. Als u de aanslag van de Belastingdienst heeft ontvangen en punten u niet helemaal duidelijk zijn, dan helpen wij u daarbij. Als u de belastingaangifte door ons heeft laten verzorgen dan kunt u voor nazorg bij ons terecht.


  NIET WOONACHTIG IN WOUDRICHEM?

  Bent u op zoek naar hulp bij het invullen van uw belastingaangifte 2022 maar woont u niet Woudrichem? Kijk dan verder op de specifieke webpagina's voor gemeente Altena, Werkendam of op de algemene informatie op onze website.

  , datum .

  20-2-2023.


 • Ostraka belastingadviseurs BV
 • 0183-76 05 22
 • info@ostraka.nl
 • Postbus 44
 • 4284 ZG
 • RIJSWIJK N‑Br.