BELASTINGADVIES IN WOUDRICHEM - BELASTINGADVISEUR IN WOUDRICHEM

 • BELASTINGADVIES IN WOUDRICHEM

  Zoekt u een belastingadviseur in (de buurt van) Woudrichem? Voor belastingadvies in Woudrichem bent u bij Ostraka belastingadviseurs aan het juiste adres! Wij werken wij voor particulieren en ondernemers.

  Degelijk fiscaal advies is belangrijk voor zowel een particulier als een bedrijf. Belasting betalen vindt niemand leuk, maar ten onrechte te veel betalen is pas echt vervelend. Vaak zien wij bij nieuwe klanten dat in het verleden te veel belasting is betaald, omdat zij onbekend waren met alle mogelijkheden van de fiscale wet- en regelgeving. Een goede belastingadviseur kan u geld besparen.

  Hoe ingewikkeld de fiscale puzzel ook is, wij bieden u altijd duidelijk advies op maat zodat u de juiste keuze kan maken.


  BELASTINGBESPARING

  Belastingregelgeving verandert regelmatig waardoor het niet voor iedereen makkelijk is om op de hoogte te blijven van alle relevante veranderingen. Hoe kunt u of uw bedrijf besparen op uw belastingen en profiteren van nieuwe mogelijkheden? Als belastingadviseurs weten wij de weg in de fiscale wet- en regelgeving en zorgen wij via een op maat gesneden belastingadvies voor uw persoonlijke of zakelijke situatie dat u niet meer betaalt dan nodig is.

  Graag adviseren wij u over de actuele belastingregels en fiscale mogelijkheden in uw geval. Ons werk begint met een persoonlijk gesprek om uw situatie in beeld te krijgen om zo te ontdekken wat uw mogelijkheden zijn. Van daaruit adviseren wij u wat belastingtechnisch het meest voordelig is voor u.

  Het is belangrijk dat u op tijd belastingadvies inwint over uw situatie zodat in een vroeg stadium de situatie nog kan worden beïnvloed om een optimaal fiscaal resultaat te bereiken.

  Wij zijn gespecialiseerd in inkomstenbelasting, schenk- en erfbelasting en loonheffingen. Mocht u een conflict met de Belastingdienst hebben, ook bij bezwaar- of beroepsprocedures staan wij u bij.


  LAATSTE NIEUWS

  Een selectie van het laatste nieuws op fiscaal gebied vindt u op onze pagina's op Linkedin of Twitter.

  Op de nieuwspagina van onze website zijn uitgebreidere artikelen opgenomen. Voor u is mogelijk interessant:


  NEEM CONTACT OP MET ONS

  Bent u op zoek naar een belastingadviseur in de buurt van Woudrichem voor persoonlijk advies op maat? Neem dan per telefoon (0183-760 522), e-mail (info@ostraka.nl) of via ons contactformulier vrijblijvend contact op met:

  • mr. drs. J.C. (Hans) Scherff  linkedinLinkedin
  • mr. J. (Janneke) Toonen-Scherff  linkedinLinkedin

  Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking. Een eerste bespreking is (ongeacht de duur) altijd gratis.


 • TARIEF OSTRAKA BELASTINGADVISEURS

  Belastingadvies geven wij in beginsel op basis van het principe: uurtarief maal het aantal vooraf geschatte uren. Daarbij hanteren wij binnen Woudrichem de volgende uitgangspunten:

  • eerste gesprek (ongeacht de duur): gratis;
  • uurtarief: € 125;
  • korte telefoongesprekken: gratis;
  • reistijd: gratis;
  • reiskosten: gratis.

  Het uurtarief is voor particulieren inclusief BTW en voor ondernemers exclusief BTW.

  Afhankelijk van de aard en omvang van uw opdracht zijn andere afspraken mogelijk. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.


  WERKGEBIED WOUDRICHEM

  Ostraka belastingadviseurs is een belastingadvieskantoor in Giessen. Als u op zoek bent naar een belastingadviseur in de buurt van Woudrichem, dan zit u bij ons goed.

  Fiscaal advies geven wij niet alleen in Woudrichem, maar ook in de andere dorpen van Altena. Voor een bezoek maken wij een afspraak, waarna wij bij u thuis of op kantoor langskomen (dit kan ook in de avonduren of op zaterdag).

  Persoonlijk contact met klanten vinden wij belangrijk en geld mag daarvoor geen belemmering zijn. Daarom rekenen wij voor een bezoek aan u binnen de gemeente Altena nooit kilometerkosten of reistijd.


  ANDERE SPECIFIEKE DIENSTEN IN WOUDRICHEM

  Naast de algemene informatie over onze diensten op onze website, bevat onze website ook de volgende specifieke pagina's over de diensten die wij in Woudrichem aanbieden:


  NIET WOONACHTIG OF GEVESTIGD IN DE WOUDRICHEM?

  Als u niet Woudrichem woont of uw bedrijf daar niet is gevestigd, kijk dan verder op de specifieke pagina's voor gemeente Altena of op de algemene informatie op onze website.

  , datum .

  20-2-2023.


 • Ostraka belastingadviseurs BV
 • 0183-76 05 22
 • info@ostraka.nl
 • Postbus 44
 • 4284 ZG
 • RIJSWIJK N‑Br.